Gratis introductie
Word
HR Projectmanager

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Word HR Projectmanager

Ik vind het geweldig om bij te dragen aan projecten die echt resultaat boeken, waarbij de projectleden in hun kracht staan. Om mensen zelf hun rol te laten pakken en te laten groeien. En als projectmanager speel je daarin een belangrijke rol.

Toen ik projectmanager werd kwam ik erachter dat ik als HRM’er geen verstand had van processen, ICT en projecten en dat ik geen idee had waarom dat belangrijk was. En dat projectmanagement een vak is en niet een kwestie van gezond verstand, zoals ik dacht. 

Met goed kunnen organiseren en coördineren kom je een heel eind. Totdat de verandering waar je voor staat zo groot of zo complex is geworden, dat je jezelf te kort voelt schieten of stress begint te ervaren. Op dat moment haal je er een projectmanager bij, of je gaat zelf leren hoe dat moet. 

Ben jij HRM'er of manager en wil je weten of projectmanagement iets voor jou is? Schrijf je dan in. Het maakt niet uit of het voor jou een tweede rol is of iets waarvan je je beroep zou willen maken. In beide gevallen ben je gewoon effectiever als je weet hoe het moet. 

Doe je mee? Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Meer informatie vind je op www.thepeopleoffice.nl.
Presentatie door
Jolanda Strijbos

Duur
1 uur

Deel dit webinar