Bestaat HR Advies over 5 jaar nog?

Mini Masterclass: De toekomst van HRM 
Aanmelding bevestigen

Mini Masterclass

Je bent HR professional en ziet het gebeuren: de recruiter gaat zich specialiseren in sourcen, arbeidsmarktcommunicatie of talent acquisition. Van jouw functie als HR manager/HR Business Partner gaat verzuimmanagement naar de casemanager, recruitment naar de recruiter, ontwikkeling naar de mobiliteit adviseur, enz.  Wat is de toegevoegde waarde van HRM over 5 jaar? Heb je daar wel eens over nagedacht?

Wij hebben Jolanda Strijbos bereid gevonden om haar visie op de toekomst van HR met ons te delen tijdens deze (gratis) masterclass.


Jolanda gaat je inzichten geven over:
  • Ontwikkelingen Agile, teams en zelfsturing
  • Onstaan van nieuwe rollen
  • Ontstaan van andere vragen aan HR
  • Nieuwe skills en leiderschap
  • Noodzaak tot specialisatie?
  • Wie wil jij zijn binnen je HR team?
Benieuwd naar de toekomst van HR? Schrijf je in. ​​​​​​​Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Tot dan!

Vriendelijke groet, Diana en Annelies.
Presentatie door
Jolanda Strijbos

Ik ben verandermanager. Na jarenlang als manager HRM en HR Business Partner cultuurveranderingen en reorganisaties te hebben begeleid en HRM-afdelingen te hebben opgezet, ben ik nu alweer 10 jaar verandermanager. Soms binnen HRM, vaak ook daarbuiten.

Ik leid programma's, stuur leveranciers aan, werk met Agile teams en in Lean organisaties en ik zie van dichtbij hoe enthousiast mensen op de werkvloer deelnemen aan het teamwerk. En hoe weinig HRM daarbij betrokken wordt. Want ze denken allemaal dat ze het zelf kunnen. 

Voor de werkvloer ligt het vaak niet voor de hand om HRM te betrekken bij een veranderende manier van werken en HRM houdt zelf ook niet altijd de vinger aan de pols. En dat is jammer, want er is nogal wat aan de hand en de hulp van HRM is hard nodig, in een wereld waarin alle bedrijven softwarebedrijven zijn. Ik vertel je er graag over. Zie ik je bij de Mini Masterclass?

Eerst meer weten over mij? Kijk graag op mijn website

Duur
90 minuten

Deel dit webinar